Γλυκιά ή αλμυρή; Γιατί όχι και τα δύο; Άλλωστε, ποιος θα έλεγε όχι σε μια βάφλα; Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το baking, τη ζάχαρη και τη βανίλια .
Προσθέτουμε τα στερεά μας σιγά σιγά στο μείγμα αυγών ανακατεύοντας διαρκώς και στο τέλος το λιωμένο βούτυρο.
Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο (μπορούμε και όλο το βράδυ).
Ψήνουμε στο ειδικό μηχάνημα.
Αν θέλουμε τις βάφλες αλμυρές δεν προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και ρίχνουμε ½ κουταλάκι αλάτι.
Είναι από τις πιο νόστιμες και πετυχημένες συνταγές για βάφλες!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το baking, τη ζάχαρη και τη βανίλια .
Προσθέτουμε τα στερεά μας σιγά σιγά στο μείγμα αυγών ανακατεύοντας διαρκώς και στο τέλος το λιωμένο βούτυρο.
Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο (μπορούμε και όλο το βράδυ).
Ψήνουμε στο ειδικό μηχάνημα.
Αν θέλουμε τις βάφλες αλμυρές δεν προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και ρίχνουμε ½ κουταλάκι αλάτι.
Είναι από τις πιο νόστιμες και πετυχημένες συνταγές για βάφλες!