loader image

Η Εταιρεία μας

Κυλινδρόμυλοι Κομοτηνής

Αρχική   /    Εταιρεία

Γνωρίστε
μας:

Ποιοι είμαστε:

60 ολόκληρα χρόνια η «Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιία Κομοτηνής ΑΒΕΕ», με την αδιάλειπτη παρουσία της στην αγορά, απολαμβάνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Εμείς σήμερα, ως Τρίτη γενιά της εταιρείας, συνεχίζουμε την παράδοση της ποιότητας, με την επιλογή των καλύτερων ελληνικών σιταριών, αλλά και με την ανταπόκριση και την προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Η φιλοσοφία μας:

Από την αρχαιότητα η καλλιέργεια και η άλεση του σίτου καθώς και η χρήση των αλεύρων για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων και ζυμαρικών, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες της διατροφικής και πολιτισμικής εξέλιξης του συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού της γης. Η εξέλιξη αυτή είναι το αποτέλεσμα των τεράστιων εμπορικών, τεχνικών και επιστημονικών προσπαθειών που είχαν σαν στόχο την κάλυψη των διατροφικών αναγκών που προέκυψαν στο παρελθόν και που συνεχίζουν να γεννούν οι προκλήσεις του σήμερα τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο ποσότητας.

Η παράδοση εμπνέει την καινοτομία!

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της αρτοποίησης αναμφισβήτητα βασίζεται σε νέες τεχνολογίες. Παράλληλα, όμως, δεν πρέπει να παραβλεφθούν οι ρίζες μας στην παράδοση, οι οποίες αποτέλεσαν την ώθηση για την πρόοδο και την καινοτομία αλλά ταυτόχρονα προσέδωσαν την ασφάλεια της πείρας και του «ήδη δοκιμασμένου». Οι νέες τεχνολογίες και η παράδοση σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις των καταναλωτών οδήγησαν σε μια αυξανόμενη ποικιλία, η οποία πρόκειται να συμβάλλει σημαντικά στο μέλλον της αρτοποίησης, καθώς έχει γίνει προσιτή στο ευρύ κοινό λόγω της εξέλιξης των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς αλλά και έχει προάγει ανάγκες και ιδέες. Μέσα λοιπόν από αυτήν την άρρηκτη συνεργασία επιτυγχάνεται κάτι μοναδικό : Αυτό που είναι παραδοσιακό προϊόν σε μία περιοχή του κόσμου , να αποτελεί μία φρέσκια ιδέα κάπου αλλού.

Η αποστολή μας:

Να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με σεβασμό και αξιοπιστία, στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του άρτου. Οι αξίες μας εμφυσώνται στα προϊόντα μας – ένα αμάλγαμα ιστορίας και καινοτομίας, πειθαρχίας και πάθους. Το όραμά μας φιλτράρεται από τους εργαζόμενούς μας – ένας οργανισμός ανθρώπων, από ανθρώπους, για ανθρώπους.

Ιστορικό:

Ως Τρίτη γενιά της εταιρείας  συνεχίζουμε σήμερα την παράδοση της ποιότητας επιλέγοντας τα καλύτερα ελληνικά σιτάρια αλλά και ανταποκρινόμαστε στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Τα τελευταία 10 χρόνια:

  • Διπλασιάσαμε τους σταθμούς ελέγχου και συγκέντρωσης σιτηρών, καθώς και τους αποθηκευτικούς χώρους μας.
  • Ανανεώσαμε ριζικά το μηχανολογικό εξοπλισμό αυτοματοποιώντας πλήρως τη διαδικασία παραγωγής και ενσάκισης.
  • Θέλοντας να ανταποκριθούμε απολύτως σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο που εγγυάται τη σταθερή και άριστη ποιότητα των αλεύρων μας.
  • Αναπτύξαμε ιδιόκτητο στόλο για να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας από την Ορεστιάδα έως την Κρήτη.

Σκοπός – Όραμα:

Στόχος μας: Να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη αυτή, φέρνοντας τα καλύτερα υλικά στο εργαστήριο ή στην κουζίνα σας… φτιαγμένα με μεράκι!

Με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας εργαζόμαστε και επαγρυπνούμε διαρκώς για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιότητα:

Η κατευθυντήρια γραμμή λειτουργίας της Αλευροβιομηχανίας Σιμιγδαλοποιΐας Κομοτηνής ΑΒΕΕ είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, διαθέτοντας προϊόντα τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και της νομοθεσίας.

Η εταιρία υιοθέτησε και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας και διασφάλισης της Υγιεινής και Ασφάλειας των προϊόντων με αναγνώριση και πιστοποίηση του ΕΛΟΤ κατά ISO 22000 : 2018.

Οι εγκαταστάσεις μας:

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη:

Στους Μύλους Κομοτηνής πιστεύουμε ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) δεν πρέπει να συγχέεται με αυτονόητες ενέργειες ανθρωπιστικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ούτε απλώς να πιστοποιείται με διεθνή πρότυπα που βασίζονται μόνο σε δείκτες – αριθμούς. Για εμάς η ΕΚΕ είναι μία βαθύτερη ανθρωποκεντρική προσέγγιση συμμετοχικής διαχείρισης και συνδημιουργίας αξίας, από και προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που μας πλαισιώνουν.