loader image

Pizza Rolls

Κατηγορία: Ζύμες

Αρχική   /    Recipes   /    Pizza Rolls

Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η πίτσα; Τότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος να μην του αρέσουν τα Pizza Rolls. Δοκιμάστε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!
AuthorΧριστίνα ΤσετινέCategory

Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η πίτσα; Τότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος να μην του αρέσουν τα Pizza Rolls. Δοκιμάστε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!

Yields1 Serving
Υλικά:
 30 g αλεύρι Γ.Ο.Χ. Κομοτηνής (μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω) μαζί με ένα γεμάτο κ.γ baking
 1 κ.σ λάδι
 1 κ.γ αλάτι
 220 ml (1 φλυτζάνα τσαγιού ) χλιαρό γάλα
 1 κ.γ ξύδι
 1 πρέζα ζάχαρη
 Σάλτσα ντομάτας
 Μοτσαρέλλα τριμμένη και Gouda
 Αλλαντικά
Εκτέλεση:
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

2

Σχηματίζουμε μια μπάλα με τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ανοίγουμε σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, όσο πιο λεπτή γίνεται.

3

Σε όλη την επιφάνεια της ζύμης βάζουμε σάλτσα ντομάτας ,αλλαντικά και τριμμένο τυρί (ή όποιο άλλο υλικό επιθυμούμε).

4

Από την πιο μεγάλη πλευρά ρολάρουμε προσεκτικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κύλινδρος.

5

Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους και τις τοποθετούμε προσεκτικά σε ταψί ή λαμαρίνα με λαδόκολλα ,αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους.

6

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C βαθμούς για γύρω στα 20 λεπτά (θα καταλάβετε πότε όταν δείτε ότι έχουν λιώσει τα τυριά και η ζύμη έχει πάρει ένα χρυσό χρώμα).

Βγάζει γύρω στα 14 ρολάκια.

Ingredients

Υλικά:
 30 g αλεύρι Γ.Ο.Χ. Κομοτηνής (μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω) μαζί με ένα γεμάτο κ.γ baking
 1 κ.σ λάδι
 1 κ.γ αλάτι
 220 ml (1 φλυτζάνα τσαγιού ) χλιαρό γάλα
 1 κ.γ ξύδι
 1 πρέζα ζάχαρη
 Σάλτσα ντομάτας
 Μοτσαρέλλα τριμμένη και Gouda
 Αλλαντικά

Directions

Εκτέλεση:
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

2

Σχηματίζουμε μια μπάλα με τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ανοίγουμε σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, όσο πιο λεπτή γίνεται.

3

Σε όλη την επιφάνεια της ζύμης βάζουμε σάλτσα ντομάτας ,αλλαντικά και τριμμένο τυρί (ή όποιο άλλο υλικό επιθυμούμε).

4

Από την πιο μεγάλη πλευρά ρολάρουμε προσεκτικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κύλινδρος.

5

Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους και τις τοποθετούμε προσεκτικά σε ταψί ή λαμαρίνα με λαδόκολλα ,αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους.

6

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C βαθμούς για γύρω στα 20 λεπτά (θα καταλάβετε πότε όταν δείτε ότι έχουν λιώσει τα τυριά και η ζύμη έχει πάρει ένα χρυσό χρώμα).

Βγάζει γύρω στα 14 ρολάκια.

Pizza Rolls

Σχετικές Συνταγές:

Hot Cross Buns με κομματάκια σοκολάταςBy Χριστίνα ΤσετινέΤα βρετανικά πασχαλινά ψωμάκια - ένα βρετανικό για τους άγγλους έθιμο, όπως το τσουρέκι για τους έλληνες. Τα ψωμάκια αυτά κρύβουν πίσω τους πολλή παράδοση, πολλές προκαταλήψεις και ακόμη πιο πολλή γεύση!
Νηστίσιμα κουλουράκια με κόκκινο κρασίBy Χριστίνα ΤσετινέΜια ανάσα πριν το Πάσχα.. και πριν τα πασχαλινά κουλούρια! Δοκιμάστε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ για πασχαλινά νηστήσιμα κουλουράκια με κόκκινο κρασί!
Cupcakes brownies με κρέμα σοκολάταςBy Χριστίνα ΤσετινέΟ έρωτας περνάει από το στομάχι... και αυτά τα cupcakes είναι το καλύτερο επιδόρπιο για το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου! ❤