Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η πίτσα; Τότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος να μην του αρέσουν τα Pizza Rolls. Δοκιμάστε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Σχηματίζουμε μια μπάλα με τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ανοίγουμε σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, όσο πιο λεπτή γίνεται.
Σε όλη την επιφάνεια της ζύμης βάζουμε σάλτσα ντομάτας ,αλλαντικά και τριμμένο τυρί (ή όποιο άλλο υλικό επιθυμούμε).
Από την πιο μεγάλη πλευρά ρολάρουμε προσεκτικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κύλινδρος.
Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους και τις τοποθετούμε προσεκτικά σε ταψί ή λαμαρίνα με λαδόκολλα ,αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C βαθμούς για γύρω στα 20 λεπτά (θα καταλάβετε πότε όταν δείτε ότι έχουν λιώσει τα τυριά και η ζύμη έχει πάρει ένα χρυσό χρώμα).
Βγάζει γύρω στα 14 ρολάκια.
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Σχηματίζουμε μια μπάλα με τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ανοίγουμε σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, όσο πιο λεπτή γίνεται.
Σε όλη την επιφάνεια της ζύμης βάζουμε σάλτσα ντομάτας ,αλλαντικά και τριμμένο τυρί (ή όποιο άλλο υλικό επιθυμούμε).
Από την πιο μεγάλη πλευρά ρολάρουμε προσεκτικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κύλινδρος.
Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους και τις τοποθετούμε προσεκτικά σε ταψί ή λαμαρίνα με λαδόκολλα ,αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C βαθμούς για γύρω στα 20 λεπτά (θα καταλάβετε πότε όταν δείτε ότι έχουν λιώσει τα τυριά και η ζύμη έχει πάρει ένα χρυσό χρώμα).
Βγάζει γύρω στα 14 ρολάκια.