Μια πίτσα διαφορετική, αλλά το ίδιο νόστιμη! Γιατί, με παραλλαγές ή χωρίς, η πίτσα είναι πάντα πίτσα!
Σε μια γαβάθα ρίχνουμε όλα τα υλικά της βάσης και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πηκτός χυλός.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψάκι και στρώνουμε τον χυλό με τη σπάτουλα ,προσέχοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το λάδι, τον μαϊντανό και τη ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 5 λεπτάκια .
Απλώνουμε με κουτάλι το μείγμα μας σε όλη την επιφάνεια του χυλού και από πάνω ρίχνουμε τις ελιές, τη φέτα και έξτρα ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για περίπου 30 λεπτά (ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει).
Tip!
Μπορούμε να προσθέσουμε και λεπτές φέτες κολοκυθιού ή και μικρά κυβάκια μελιτζάνας.
Ingredients
Directions
Σε μια γαβάθα ρίχνουμε όλα τα υλικά της βάσης και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πηκτός χυλός.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψάκι και στρώνουμε τον χυλό με τη σπάτουλα ,προσέχοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το λάδι, τον μαϊντανό και τη ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 5 λεπτάκια .
Απλώνουμε με κουτάλι το μείγμα μας σε όλη την επιφάνεια του χυλού και από πάνω ρίχνουμε τις ελιές, τη φέτα και έξτρα ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για περίπου 30 λεπτά (ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει).
Tip!
Μπορούμε να προσθέσουμε και λεπτές φέτες κολοκυθιού ή και μικρά κυβάκια μελιτζάνας.