Εύκολο. Γρήγογο. Πεντανόστιμο.
Τρεις λέξεις κλειδιά για αυτό το πίτα ψωμάκι με 3 υλικά.
Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!

Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Τη χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια.
Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε κάθε μπαλάκι σε ορθογώνιο ή στρόγγυλο πιτάκι .
Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήνουμε κάθε πιτάκι για 3 περίπου λεπτά από κάθε πλευρά.
Μπορούμε όσο είναι ζεστά να τα αλείψουμε με λίγο ελαιόλαδο ή αλάδωτα να τα γεμίσουμε με κασέρια και αλλαντικά ή και με σουβλάκια ή και άλλα κρέατα.
Ingredients
Directions
Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Τη χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια.
Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε κάθε μπαλάκι σε ορθογώνιο ή στρόγγυλο πιτάκι .
Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήνουμε κάθε πιτάκι για 3 περίπου λεπτά από κάθε πλευρά.
Μπορούμε όσο είναι ζεστά να τα αλείψουμε με λίγο ελαιόλαδο ή αλάδωτα να τα γεμίσουμε με κασέρια και αλλαντικά ή και με σουβλάκια ή και άλλα κρέατα.