Ντόνατ ή Μάφινς; Γιατί όχι και τα δύο; Ένα γλυκό που δεν μπορεί να χάσει!
Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ.

Βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη σόδα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι και τη βανίλια.
Τα ρίχνουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο στα στερεά και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Λαδώνουμε θήκες για μάφινς (εγώ χρησιμοποίησα τις πολύ μικρές για να μου βγούνε μπουκίτσες ) και βάζουμε με κουτάλι από το μείγμα μας.
Ψήνουμε στους 170ο C στον αέρα για 16-18 λεπτά (αν χρησιμοποιήσετε το κλασικό μέγεθος για μάφινς ).
Αφήνουμε να κρυώσουν και είτε τα ρολάρουμε στην άχνη είτε τα γεμίζουμε με τη βοήθεια ενός κορνέ με πραλίνα φουντουκιού.
Ingredients
Directions
Βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη σόδα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι και τη βανίλια.
Τα ρίχνουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο στα στερεά και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Λαδώνουμε θήκες για μάφινς (εγώ χρησιμοποίησα τις πολύ μικρές για να μου βγούνε μπουκίτσες ) και βάζουμε με κουτάλι από το μείγμα μας.
Ψήνουμε στους 170ο C στον αέρα για 16-18 λεπτά (αν χρησιμοποιήσετε το κλασικό μέγεθος για μάφινς ).
Αφήνουμε να κρυώσουν και είτε τα ρολάρουμε στην άχνη είτε τα γεμίζουμε με τη βοήθεια ενός κορνέ με πραλίνα φουντουκιού.