Αν σας αρέσει η καρύδα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτά τα Αυσταλιανά μπισκότα με καρύδα (anzac).
Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. C.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη ζάχαρη και την καρύδα και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο μαζί με το μέλι.
Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τη σόδα με 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό και αφού διαλυθεί την προσθέτουμε στο μείγμα από το βούτυρο.
Ρίχνουμε τα υγρά στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Κάνουμε μπαλάκια με τα χέρια μας ,τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα πιέζουμε ελαφρώς με την παλάμη μας.
Ψήνουμε για 8-10 λεπτά αναλόγως του μεγέθους που έχουμε κάνει.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. C.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη ζάχαρη και την καρύδα και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο μαζί με το μέλι.
Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τη σόδα με 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό και αφού διαλυθεί την προσθέτουμε στο μείγμα από το βούτυρο.
Ρίχνουμε τα υγρά στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Κάνουμε μπαλάκια με τα χέρια μας ,τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα πιέζουμε ελαφρώς με την παλάμη μας.
Ψήνουμε για 8-10 λεπτά αναλόγως του μεγέθους που έχουμε κάνει.