Απολαύστε την τρυφερή γεύση του βουτύρου, το πλούσιο κακάο και το φουντούκι σε αυτά τα απολαυστικά μπισκότα, με συνταγή της Χριστίνας Τσέτινε.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και την άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αβγό, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και στη συνέχεια το γάλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι , το κακάο και το μπέικιν και τα ρίχνουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή κι ελαστική ζύμη.
Τέλος, προσθέτουμε τα φουντούκια και ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να διασκορπιστούν στη ζύμη.
Πλάθουμε μπαστούνια (σίγουρα θα βγουν 2 μεγάλα) ,τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να σφίξουν.
Τα κόβουμε σε ροδέλες ίδιου πάχους και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα πάνω στη λαμαρίνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 - 15 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και την άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αβγό, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και στη συνέχεια το γάλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι , το κακάο και το μπέικιν και τα ρίχνουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή κι ελαστική ζύμη.
Τέλος, προσθέτουμε τα φουντούκια και ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να διασκορπιστούν στη ζύμη.
Πλάθουμε μπαστούνια (σίγουρα θα βγουν 2 μεγάλα) ,τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να σφίξουν.
Τα κόβουμε σε ροδέλες ίδιου πάχους και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα πάνω στη λαμαρίνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 - 15 λεπτά.