Τι καλύτερο, από μια συνταγή για μπισκότα γεμιστά με ταχίνι, για γευστικά και θρεπτικά σνακ, πάντα και παντού! Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μας (εκτός από το χυμό πορτοκαλιού) και με το φτερό ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα για λίγα λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι το οποίο όμως δεν είναι ομοιογενές( θα υπάρχουν κομματάκια βουτύρου ).
Ρίχνουμε τον χυμό και ανακατεύουμε λίγο ακόμη.
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις πιέζουμε για να γίνουν κάπως επίπεδες.
Περνάμε τα μπισκοτάκια μας από το σουσάμι (από όλες τις πλευρές) και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 8-10 λεπτά.
Προσοχή όταν βγάλετε τα μπισκότα από το φούρνο είναι αρκετά εύθραυστα και μπορεί να θρυμματιστούν.
Όταν κρυώσουν σκληραίνουν και μπορείτε να τα απολαύσετε.
Αν σας αρέσει η γεύση του ταχινιού θα τα λατρέψετε!
Είναι απίστευτη υπερτροφή και δίνει ενέργεια για ώρες!
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μας (εκτός από το χυμό πορτοκαλιού) και με το φτερό ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα για λίγα λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι το οποίο όμως δεν είναι ομοιογενές( θα υπάρχουν κομματάκια βουτύρου ).
Ρίχνουμε τον χυμό και ανακατεύουμε λίγο ακόμη.
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις πιέζουμε για να γίνουν κάπως επίπεδες.
Περνάμε τα μπισκοτάκια μας από το σουσάμι (από όλες τις πλευρές) και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 8-10 λεπτά.
Προσοχή όταν βγάλετε τα μπισκότα από το φούρνο είναι αρκετά εύθραυστα και μπορεί να θρυμματιστούν.
Όταν κρυώσουν σκληραίνουν και μπορείτε να τα απολαύσετε.
Αν σας αρέσει η γεύση του ταχινιού θα τα λατρέψετε!
Είναι απίστευτη υπερτροφή και δίνει ενέργεια για ώρες!