Μπατζίνα: Μια αλμυρή κολοκυθόπιτα - χωρίς φύλλο! Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, ρίχνουμε αλάτι , τα στύβουμε καλά για να φύγουν τα υγρά τους και τα μεταφέρουμε σε μια μεγάλη μπασίνα.
Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά ,τα αυγά ,το γάλα, τη φέτα, το αλάτι , το πιπέρι και 3/4 από το λάδι και τα ανακατεύουμε.
Σταδιακά ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να προκύψει ένας σφιχτός χυλός.
Βουτυρώνουμε καλά ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα.
Ραντίζουμε από επάνω το υπόλοιπο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C Βαθμούς για περίπου 1 ώρα (αν το ψήσετε στις αντιστάσεις να το βάλετε στο πρώτο επίπεδο από κάτω για να ξεροψηθεί και η βάση της πίτας).
Είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη πίτα με κανένα περιθώριο αποτυχίας!!!
Θυμίζει πολύ κολοκυθοκεφτέδες και ταιριάζει με γιαούρτι!
Ingredients
Directions
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, ρίχνουμε αλάτι , τα στύβουμε καλά για να φύγουν τα υγρά τους και τα μεταφέρουμε σε μια μεγάλη μπασίνα.
Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά ,τα αυγά ,το γάλα, τη φέτα, το αλάτι , το πιπέρι και 3/4 από το λάδι και τα ανακατεύουμε.
Σταδιακά ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να προκύψει ένας σφιχτός χυλός.
Βουτυρώνουμε καλά ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα.
Ραντίζουμε από επάνω το υπόλοιπο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C Βαθμούς για περίπου 1 ώρα (αν το ψήσετε στις αντιστάσεις να το βάλετε στο πρώτο επίπεδο από κάτω για να ξεροψηθεί και η βάση της πίτας).
Είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη πίτα με κανένα περιθώριο αποτυχίας!!!
Θυμίζει πολύ κολοκυθοκεφτέδες και ταιριάζει με γιαούρτι!