Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!
Μυρωδιές και γεύσεις που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια!
Όπως θα έχετε παρατηρήσει στην συνταγή μού δεν έχω προσθέσει καθόλου ζάχαρη!
Αν θέλετε όμως μπορείτε να προσθέσετε 150 γραμμάρια.
Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μπέικιν.
Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όσο γίνεται καλύτερα και στην συνέχεια προσθέτουμε το μπεικιν και το αλεύρι.
Συμβουλή!!! Το αλεύρι θα το προσθέσετε σιγά σιγά υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί λίγο λιγότερο, η λίγο περισσότερο αλεύρι!Θα δείτε στο ζύμωμα!
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.
Αφήστε το ζυμάρι σκεπασμένο με μία πετσέτα στον πάγκο για μισή ώρα και μετά πλάθετε υπέροχα μουστοκούλουρα.
Τα βάζετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, βρέξτε τα με ένα πινέλο ένα ένα τα κουλουράκια με νερό και πασπαλίστε τα με το σουσάμι.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αερα για περίπου 20 λεπτά η μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρώμα.
Ingredients
Directions
Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μπέικιν.
Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όσο γίνεται καλύτερα και στην συνέχεια προσθέτουμε το μπεικιν και το αλεύρι.
Συμβουλή!!! Το αλεύρι θα το προσθέσετε σιγά σιγά υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί λίγο λιγότερο, η λίγο περισσότερο αλεύρι!Θα δείτε στο ζύμωμα!
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.
Αφήστε το ζυμάρι σκεπασμένο με μία πετσέτα στον πάγκο για μισή ώρα και μετά πλάθετε υπέροχα μουστοκούλουρα.
Τα βάζετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, βρέξτε τα με ένα πινέλο ένα ένα τα κουλουράκια με νερό και πασπαλίστε τα με το σουσάμι.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αερα για περίπου 20 λεπτά η μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρώμα.