Κι επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα #cookies, δε μπορούμε να μη σας δώσουμε την καλύτερη συνταγή για τα πιο εύκολα και μαλακά cookies σοκολάτας!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα και τη βανίλια.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και το αλάτι ,ανακατεύουμε με σύρμα και ρίχνουμε λίγο λίγο στο μίξερ.
Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Σε ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε από το μείγμα και το αποθέτουμε πάνω στο ταψί.
Αφήνουμε απόσταση ανάμεσα στα μπισκότα γιατί με το ψήσιμο απλώνουν και δε θέλουμε να κολλήσουν μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 9 λεπτά ακριβώς και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα και τη βανίλια.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και το αλάτι ,ανακατεύουμε με σύρμα και ρίχνουμε λίγο λίγο στο μίξερ.
Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Σε ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε από το μείγμα και το αποθέτουμε πάνω στο ταψί.
Αφήνουμε απόσταση ανάμεσα στα μπισκότα γιατί με το ψήσιμο απλώνουν και δε θέλουμε να κολλήσουν μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 9 λεπτά ακριβώς και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.