Οι κεφτέδες είναι ένα φαγητό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε... Κρεμμυδοκεφτέδες, όμως, έχετε δοκιμάσει ποτέ; Δείτε τη συνταγή από τη Χριστίνα Τσετινέ!

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι ,ανακατεύουμε και ανοίγουμε στο κέντρο μια λακούβα.
Ρίχνουμε το αυγό και το λίγο λίγο το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να αποχτήσουμε έναν πηχτό χυλό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
Μόλις ροδίσει η κάτω πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη (περίπου 1 λεπτό για κάθε πλευρά).
Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
Ιδανικός μεζές για τσιπουράκι.
Ταιριάζει πολύ με κατίκι ή τζατζίκι και φρεσκοκομμένη ντομάτα.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι ,ανακατεύουμε και ανοίγουμε στο κέντρο μια λακούβα.
Ρίχνουμε το αυγό και το λίγο λίγο το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να αποχτήσουμε έναν πηχτό χυλό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
Μόλις ροδίσει η κάτω πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη (περίπου 1 λεπτό για κάθε πλευρά).
Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
Ιδανικός μεζές για τσιπουράκι.
Ταιριάζει πολύ με κατίκι ή τζατζίκι και φρεσκοκομμένη ντομάτα.