Τα μικρά, ατομικά κεκάκια που όλοι αγαπάμε, πιο με την πιο δροσερή γεύση. Cupcakes με μήλο, καρότο και πούδρα αμυγδάλου, από τη Χριστίνα Τσετινέ!
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγα λεπτά τη μαργαρίνη και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αφήνουμε μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, προσέχοντας να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στο μείγμα.
Ρίχνουμε μέρος από το γάλα και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Συνεχίζουμε με το μήλο και το καρότο , που έχουμε ψιλοκόψει στο multi, και την κανέλα.
Στο μείγμα μας προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και λίγο ακόμη γάλα.
Αφού ενσωματωθούν τα υλικά αυτά ξεκινάμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το υπόλοιπο γάλα.
Θέλουμε μια ζύμη που να μην είναι ούτε πολύ υδαρής ούτε σφιχτή .
Σε θήκες για cupcakes βάζουμε καραμελόχαρτα και τα γεμίζουμε με τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C Βαθμούς για 10-12 λεπτά (ή μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια και όταν βυθίσουμε οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή).
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσουμε στα παιδιά μας φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς!!!
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγα λεπτά τη μαργαρίνη και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αφήνουμε μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, προσέχοντας να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στο μείγμα.
Ρίχνουμε μέρος από το γάλα και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Συνεχίζουμε με το μήλο και το καρότο , που έχουμε ψιλοκόψει στο multi, και την κανέλα.
Στο μείγμα μας προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και λίγο ακόμη γάλα.
Αφού ενσωματωθούν τα υλικά αυτά ξεκινάμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το υπόλοιπο γάλα.
Θέλουμε μια ζύμη που να μην είναι ούτε πολύ υδαρής ούτε σφιχτή .
Σε θήκες για cupcakes βάζουμε καραμελόχαρτα και τα γεμίζουμε με τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C Βαθμούς για 10-12 λεπτά (ή μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια και όταν βυθίσουμε οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή).
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσουμε στα παιδιά μας φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς!!!