Δοκιμάστε την απολαυστική και απλή συνταγή τάρτα πατάτας με ελαιόλαδο και γραβιέρα. Ιδανική επιλογή για συνοδευτικό πιάτο. Εύκολη προετοιμασία, υπέροχη γεύση!
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Τα απλώνουμε σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους στρωμένο με λαδόκολλα φροντίζοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.
Πασπαλίζουμε με έξτρα ελαιόλαδο και γραβιέρα την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να γίνει χρυσή η επιφάνεια.
Ingredients
Directions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Τα απλώνουμε σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους στρωμένο με λαδόκολλα φροντίζοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.
Πασπαλίζουμε με έξτρα ελαιόλαδο και γραβιέρα την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να γίνει χρυσή η επιφάνεια.