Τα πτι φουρ είναι το απόλυτο γλύκισμα για κάθε περίσταση! Τραγανά, γεμιστά με μαρμελάδα και βουτηγμένα σε σοκολάτα, γίνονται ανάρπαστα. Εύκολα στην παρασκευή, εντυπωσιακά στη γεύση – δοκιμάστε τα και απολαύστε τα με καφέ ή τσάι!

Χτυπάμε πολύ καλά την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο το κορν φλάουρ,της βανίλιες και το αλάτι.
Στρώνουμε σε ταψιά λαδόκολλα και με ενα κορνε βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί.
Αφήνουμε λίγο κενό μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο 20-25 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ενώνουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας η σοκολάτα κρέμα.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε μέσα τα μπισκότα μας την μισή πλευρά αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένη καρύδα ή τα βουτάμε στην τρούφα.
Αν παραλείψετε την σοκολάτα γάλακτος είναι και νηστίσιμα!
Πολύ και καλή σας επιτυχία.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε πολύ καλά την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο το κορν φλάουρ,της βανίλιες και το αλάτι.
Στρώνουμε σε ταψιά λαδόκολλα και με ενα κορνε βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί.
Αφήνουμε λίγο κενό μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο 20-25 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ενώνουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας η σοκολάτα κρέμα.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε μέσα τα μπισκότα μας την μισή πλευρά αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένη καρύδα ή τα βουτάμε στην τρούφα.