Κριτσίνια κολοκύθας από την Χριστίνα Τετσινέ. Ένα νόστιμο και τραγανό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.🎃
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ(ή στο μπολ της κουζινομηχανής ) και είτε με το χέρι είτε με τον γάντζο τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ζύμη.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε να ξεκουραστεί 1 ώρα στο ψυγείο.
Χωρίζουμε σε κομματάκια ίδιου βάρους (καλό είναι να χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα)και είτε τα πλάθουμε σε κορδόνι είτε τους δίνουμε κυκλικό σχήμα (αν επιθυμούμε να κάνουμε και αλμυρά κουλουράκια μαζί με τα κριτσίνια)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 Βαθμούς για 8-10 λεπτά .
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ(ή στο μπολ της κουζινομηχανής ) και είτε με το χέρι είτε με τον γάντζο τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ζύμη.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε να ξεκουραστεί 1 ώρα στο ψυγείο.
Χωρίζουμε σε κομματάκια ίδιου βάρους (καλό είναι να χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα)και είτε τα πλάθουμε σε κορδόνι είτε τους δίνουμε κυκλικό σχήμα (αν επιθυμούμε να κάνουμε και αλμυρά κουλουράκια μαζί με τα κριτσίνια)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 Βαθμούς για 8-10 λεπτά .