Η Χριστίνα Τσετινέ, με τη συνταγή της για τους πιο αχνιστούς κουραμπιέδες με καρύδι, θα βάλει ακόμα και τους λάτρεις του μελομακάρονου σε δίλημμα.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψουν
Ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν
Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, το baking και τα καρύδια και χτυπάμε για πολύ λίγο, μέχρι να δέσει η ζύμη
Με το χέρι μας κάνουμε μπαλάκια (το πόσο μικρά ή μεγάλα εξαρτάται από το γούστο μας. Εμένα μου αρέσουν οι μπουκίτσες)
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε κάποια απόσταση μεταξύ τους
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 Βαθμούς στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου (δε θέλουμε να πάρουν χρώμα)
Με το που τους βγάλουμε πασπαλίζουμε με άχνη(πρώτη φάση) και μετά ξαναπασπαλίζουμε
Ingredients
Directions
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψουν
Ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν
Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, το baking και τα καρύδια και χτυπάμε για πολύ λίγο, μέχρι να δέσει η ζύμη
Με το χέρι μας κάνουμε μπαλάκια (το πόσο μικρά ή μεγάλα εξαρτάται από το γούστο μας. Εμένα μου αρέσουν οι μπουκίτσες)
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε κάποια απόσταση μεταξύ τους
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 Βαθμούς στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου (δε θέλουμε να πάρουν χρώμα)
Με το που τους βγάλουμε πασπαλίζουμε με άχνη(πρώτη φάση) και μετά ξαναπασπαλίζουμε