Ακόμη αγοράζετε έτοιμα!
Τώρα μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και πάνω απ' όλα οικονομικά!

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά της γέμισης μαζί απλώς με ένα κουτάλι! Τίποτα πιο εύκολο!
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με το αλάτι, την ζάχαρη και το βούτυρο.
Αφήνουμε να πάρει μία βράση και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα η κουτάλα σε χαμηλή φωτιά.
Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε για είκοσι λεπτά να κρυώσει. Στην συνέχεια αφού κρυώσει η ζύμη την βάζουμε στο μίξερ και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Χτυπάμε στο μίξερ για πέντε λεπτά να ομογενοποιηθούν και είναι έτοιμη η ζύμη! Πάρτε ένα κορνε και κάντε στρογγυλά η μακρόστενα σχέδια σε αντικολλητικο χαρτί και ψήνετε για μισή ώρα στους 190 βαθμούς σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν πάρει χρώμα αλλάξτε την θερμοκρασία του φούρνου στους 110 βαθμούς για δεκαπέντε λεπτά να στεγνώσουν εσωτερικά!
Τέλος αφήνετε λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και κόβετε κατά μήκος και γεμίζετε!
Τοποθετήστε στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά καλή σάς απόλαυση!
Συμβουλή:
Φτιάξτε τά, αφήστε να κρυώσουν και βάλτε τα κατάψυξη! Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε απλώς τα βγάζετε εκτός ψυγείου για λίγη ώρα,τα γεμίζετε και απολαύστε!
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με το αλάτι, την ζάχαρη και το βούτυρο.
Αφήνουμε να πάρει μία βράση και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα η κουτάλα σε χαμηλή φωτιά.
Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε για είκοσι λεπτά να κρυώσει. Στην συνέχεια αφού κρυώσει η ζύμη την βάζουμε στο μίξερ και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Χτυπάμε στο μίξερ για πέντε λεπτά να ομογενοποιηθούν και είναι έτοιμη η ζύμη! Πάρτε ένα κορνε και κάντε στρογγυλά η μακρόστενα σχέδια σε αντικολλητικο χαρτί και ψήνετε για μισή ώρα στους 190 βαθμούς σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν πάρει χρώμα αλλάξτε την θερμοκρασία του φούρνου στους 110 βαθμούς για δεκαπέντε λεπτά να στεγνώσουν εσωτερικά!
Τέλος αφήνετε λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και κόβετε κατά μήκος και γεμίζετε!
Τοποθετήστε στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά καλή σάς απόλαυση!