Κλασικές αγαπημένες τυροκροκέτες…η σταθερή αξία σε κάθε τραπέζι!

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί ζυμώνοντας αρκετά.
Στην συνέχεια βρέχουμε τα χέρια με λίγο νερό και πλάθουμε τις κροκέτες.
Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πλάθεται σε μπάλες ώστε να έχετε καλύτερο χρώμα και λιγότερο χρόνο τηγανίσματος!
Μην ξεχνάτε το βρεξιμο των χεριών συχνά!
Προσθέτουμε τις κροκέτες σε μία μεγάλη πιατέλα και αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο (συντήρηση).
Τέλος τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα και απολαμβάνετε!
Πιστέψτε με τα εύσημα από όλη την οικογένεια θα είναι πολλά!
Πολλή και καλή επιτυχία σε όλους!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί ζυμώνοντας αρκετά.
Στην συνέχεια βρέχουμε τα χέρια με λίγο νερό και πλάθουμε τις κροκέτες.
Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πλάθεται σε μπάλες ώστε να έχετε καλύτερο χρώμα και λιγότερο χρόνο τηγανίσματος!
Μην ξεχνάτε το βρεξιμο των χεριών συχνά!
Προσθέτουμε τις κροκέτες σε μία μεγάλη πιατέλα και αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο (συντήρηση).
Τέλος τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα και απολαμβάνετε!