Αφράτα και πανευκολα!
Πάρτε ένα κορνε ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε ότι σχέδια σάς αρέσουν!
Ότι εποχή και να είναι συνδιάζονται άψογα με τον καφέ η το τσάι!

Χτυπάμε πολυ καλα τη μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε τους κρόκους συνεχίζουμε το χτύπημα.
Στην συνέχεια ρίχνουμε αλεύρι κοσκινισμένο ,κορν φλάουρ,τις βανιλιες και το αλάτι.
Στρώνουμε σε ταψιά λαδόκολλα και με ενα κορνε βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί αφήνοντας λίγο κενο μεταξυ τους.
Ψηνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο 12-13 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο ή αλλιώς μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και καλή απόλαυση!
Σημειώσεις:
Μολις κρυώσουν αλείφετε με μαρμελάδα αν θέλετε!
Ενώστε τα και.......... βουτήξτε τα στην σοκολάτα!
Καλή σας επιτυχία!
Ingredients
Directions
Χτυπάμε πολυ καλα τη μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε τους κρόκους συνεχίζουμε το χτύπημα.
Στην συνέχεια ρίχνουμε αλεύρι κοσκινισμένο ,κορν φλάουρ,τις βανιλιες και το αλάτι.
Στρώνουμε σε ταψιά λαδόκολλα και με ενα κορνε βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί αφήνοντας λίγο κενο μεταξυ τους.
Ψηνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο 12-13 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο ή αλλιώς μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και καλή απόλαυση!
