Φτιάξτε τους πιο αφράτους κουραμπιέδες με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Μύλοι Κομοτηνής! Εγγυημένη ποιότητα για τέλεια ζύμη που λιώνει στο στόμα. Δοκιμάστε το και κάντε τις γιορτές ακόμα πιο γλυκές!

Βάζουμε το μίξερ στο τέρμα και ξεκινάμε να χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη.
Αφού ασπρίσουν ρίχνουμε το κονιάκ, τις βανίλιες και το ξύσμα προσθέτουμε το αλεύρι σαν βροχή και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.
Ραντίζουμε με ανθόνερο πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη.
Ingredients
Directions
Βάζουμε το μίξερ στο τέρμα και ξεκινάμε να χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη.
Αφού ασπρίσουν ρίχνουμε το κονιάκ, τις βανίλιες και το ξύσμα προσθέτουμε το αλεύρι σαν βροχή και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.
Ραντίζουμε με ανθόνερο πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη.