Κέικ σουφλέ με κεράσια, ένα απολαυστικό επιδόρπιο που συνδυάζει την ελαφρότητα του σουφλέ με την πλούσια γεύση των κερασιών. Ιδανικό για καλοκαιρινές βραδιές.

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και την αφήνουμε μέχρι να κρυώσει λίγο.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια συμπληρώνουμε το αλεύρι μαζί με το baking και τέλος τη σοκολάτα και τα κεράσια.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι ή φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά ακριβώς.
Μπορούμε να βάλουμε το μείγμα και σε θήκες για μάφινς και ψήνουμε για 7 λεπτά.
Ingredients
Directions
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και την αφήνουμε μέχρι να κρυώσει λίγο.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια συμπληρώνουμε το αλεύρι μαζί με το baking και τέλος τη σοκολάτα και τα κεράσια.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι ή φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά ακριβώς.
Μπορούμε να βάλουμε το μείγμα και σε θήκες για μάφινς και ψήνουμε για 7 λεπτά.
