loader image

Giant Cookie pie

Κατηγορία: Γλυκά
Giant Cookie pie

Αρχική   /    Recipes   /    Giant Cookie pie

Μικροί και μεγάλοι στην κουζίνα φτιάχνουμε το τέλειο Giant Cookie Pie για τον Άγιο Βασίλη! Με αλεύρι ΓΟΧ Μύλων Κομοτηνής, δημιουργούμε γιορτινές γεύσεις γεμάτες χαρά!
AuthorΧριστίνα ΤσετινέCategory

Μικροί και μεγάλοι στην κουζίνα φτιάχνουμε το τέλειο Giant Cookie Pie για τον Άγιο Βασίλη! Με αλεύρι ΓΟΧ Μύλων Κομοτηνής, δημιουργούμε γιορτινές γεύσεις γεμάτες χαρά!

Giant Cookie pie
Yields1 Serving
Υλικά:
 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
 125 γρ. ζάχαρη λευκή
 95 γρ. ζάχαρη καστανή
 1 αυγό
 1 βανίλια
 ½ κουταλάκι baking powder
 ½ κουταλάκι σόδα μαγειρική
 150 γρ. σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια (εναλλακτικά chocolate chips)
Εκτέλεση:
1

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τα 2 είδη ζάχαρης μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Αν η καστανή ζάχαρη είναι αρκετά χοντρή την περνάμε λίγο από το multi.

2

Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.

3

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι με το baking και τη σόδα και με μια μαρίζ τα ενσωματώνουμε στο μείγμα και στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα.

4

Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.

5

Σε ένα στρόγγυλο ταψί στρώνουμε λαδόκολλά και απλώνουμε επάνω τη ζύμη μας, προσέχοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.

6

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20-22 λεπτά.

7

Αν βάλουμε τη ζύμη σε μικρότερα σκεύη θα χρειαστούν 14-16 λεπτά.

Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση μπορούμε να απλώσουμε από πάνω πραλίνα φουντουκιού και κάποιον τριμμένο ξηρό καρπό.

Ingredients

Υλικά:
 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
 125 γρ. ζάχαρη λευκή
 95 γρ. ζάχαρη καστανή
 1 αυγό
 1 βανίλια
 ½ κουταλάκι baking powder
 ½ κουταλάκι σόδα μαγειρική
 150 γρ. σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια (εναλλακτικά chocolate chips)

Directions

Εκτέλεση:
1

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τα 2 είδη ζάχαρης μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Αν η καστανή ζάχαρη είναι αρκετά χοντρή την περνάμε λίγο από το multi.

2

Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.

3

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι με το baking και τη σόδα και με μια μαρίζ τα ενσωματώνουμε στο μείγμα και στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα.

4

Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.

5

Σε ένα στρόγγυλο ταψί στρώνουμε λαδόκολλά και απλώνουμε επάνω τη ζύμη μας, προσέχοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.

6

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20-22 λεπτά.

7

Αν βάλουμε τη ζύμη σε μικρότερα σκεύη θα χρειαστούν 14-16 λεπτά.

Giant Cookie pie

Σχετικές Συνταγές:

Κουλουράκια της ΛαμπρήςBy Χριστίνα ΤσετινέΤα κουλουράκια της Λαμπρής από Μύλους Κομοτηνής, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την Χριστίνα Τσετινέ!🐣 Η τραγανή υφή, το πλούσιο άρωμα βουτύρου και τo ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού συνθέτουν ένα κουλούρι που λιώνει στο στόμα. 🐰🌷
Αφράτα μίνι τσουρεκάκιαBy Χριστίνα ΤσετινέΘέλεις αφράτα, μυρωδάτα, μίνι τσουρεκάκια; Φτιάξε τα δικά σου με αυτή την εύκολη συνταγή από την Χριστίνα Τσετινέ!
Μπισκότα Αγίου ΒαλεντίνουBy Χριστίνα Τσετινέ❤️🍪Η αγάπη είναι γλυκιά, όπως και αυτά τα νόστιμα μπισκότα με καρδιές που έφτιαξε η Χριστίνα Τσετινέ για τον Άγιο Βαλεντίνο. Δείτε τη συνταγή!