Μικροί και μεγάλοι στην κουζίνα φτιάχνουμε το τέλειο Giant Cookie Pie για τον Άγιο Βασίλη! Με αλεύρι ΓΟΧ Μύλων Κομοτηνής, δημιουργούμε γιορτινές γεύσεις γεμάτες χαρά!

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τα 2 είδη ζάχαρης μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Αν η καστανή ζάχαρη είναι αρκετά χοντρή την περνάμε λίγο από το multi.
Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι με το baking και τη σόδα και με μια μαρίζ τα ενσωματώνουμε στο μείγμα και στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Σε ένα στρόγγυλο ταψί στρώνουμε λαδόκολλά και απλώνουμε επάνω τη ζύμη μας, προσέχοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20-22 λεπτά.
Αν βάλουμε τη ζύμη σε μικρότερα σκεύη θα χρειαστούν 14-16 λεπτά.
Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση μπορούμε να απλώσουμε από πάνω πραλίνα φουντουκιού και κάποιον τριμμένο ξηρό καρπό.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τα 2 είδη ζάχαρης μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Αν η καστανή ζάχαρη είναι αρκετά χοντρή την περνάμε λίγο από το multi.
Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι με το baking και τη σόδα και με μια μαρίζ τα ενσωματώνουμε στο μείγμα και στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Σε ένα στρόγγυλο ταψί στρώνουμε λαδόκολλά και απλώνουμε επάνω τη ζύμη μας, προσέχοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20-22 λεπτά.
Αν βάλουμε τη ζύμη σε μικρότερα σκεύη θα χρειαστούν 14-16 λεπτά.