loader image

Εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα (χωρίς φύλλο)

Κατηγορία: Πίτες
ζαμπονοκασερόπιτα

Αρχική   /    Recipes   /    Εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα (χωρίς φύλλο)

Αν λατρεύετε τις πίτες αλλά θεωρείτε τη διαδικασία του ανοίγματος φύλλου χρονοβόρα, δείτε εδώ τη συνταγή που χρειάζεστε!
AuthorΧριστίνα ΤσετινέCategory

Αν λατρεύετε τις πίτες αλλά θεωρείτε τη διαδικασία του ανοίγματος φύλλου χρονοβόρα, δείτε εδώ τη συνταγή που χρειάζεστε!

ζαμπονοκασερόπιτα
Yields1 Serving
Υλικά:
 3 αυγά
 180 ml γάλα
 4 κουταλιές ελαιόλαδο
 180 g αλεύρι Γ.Ο.Χ. Κομοτηνής
 15 γρ. baking powder
 3-4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
 100 γρ. ζαμπόν
 100-150 γρ. κασέρι (ή ένα φακελάκι μιξ τυριών για φούρνο)
Εκτέλεση:
1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το baking και το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και το αλεύρι.

2

Αλατίζουμε ελαφρώς και μεταφέρουμε λίγο λιγότερο από το μισό μείγμα σε ταψάκι μεσαίου μεγέθους ,το οποίο έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.

3

Από πάνω τοποθετούμε το ζαμπόν και το κασέρι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα,το οποίο απλώνουμε προσεκτικά με μαρίζ.

4

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 -25 λεπτά.

Ingredients

Υλικά:
 3 αυγά
 180 ml γάλα
 4 κουταλιές ελαιόλαδο
 180 g αλεύρι Γ.Ο.Χ. Κομοτηνής
 15 γρ. baking powder
 3-4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
 100 γρ. ζαμπόν
 100-150 γρ. κασέρι (ή ένα φακελάκι μιξ τυριών για φούρνο)

Directions

Εκτέλεση:
1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το baking και το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και το αλεύρι.

2

Αλατίζουμε ελαφρώς και μεταφέρουμε λίγο λιγότερο από το μισό μείγμα σε ταψάκι μεσαίου μεγέθους ,το οποίο έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.

3

Από πάνω τοποθετούμε το ζαμπόν και το κασέρι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα,το οποίο απλώνουμε προσεκτικά με μαρίζ.

4

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 -25 λεπτά.

Εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα (χωρίς φύλλο)

Σχετικές Συνταγές:

Κουλουράκια της ΛαμπρήςBy Χριστίνα ΤσετινέΤα κουλουράκια της Λαμπρής από Μύλους Κομοτηνής, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την Χριστίνα Τσετινέ!🐣 Η τραγανή υφή, το πλούσιο άρωμα βουτύρου και τo ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού συνθέτουν ένα κουλούρι που λιώνει στο στόμα. 🐰🌷
Αφράτα μίνι τσουρεκάκιαBy Χριστίνα ΤσετινέΘέλεις αφράτα, μυρωδάτα, μίνι τσουρεκάκια; Φτιάξε τα δικά σου με αυτή την εύκολη συνταγή από την Χριστίνα Τσετινέ!
Μπισκότα Αγίου ΒαλεντίνουBy Χριστίνα Τσετινέ❤️🍪Η αγάπη είναι γλυκιά, όπως και αυτά τα νόστιμα μπισκότα με καρδιές που έφτιαξε η Χριστίνα Τσετινέ για τον Άγιο Βαλεντίνο. Δείτε τη συνταγή!