Αν λατρεύετε τις πίτες αλλά θεωρείτε τη διαδικασία του ανοίγματος φύλλου χρονοβόρα, δείτε εδώ τη συνταγή που χρειάζεστε!

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το baking και το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και το αλεύρι.
Αλατίζουμε ελαφρώς και μεταφέρουμε λίγο λιγότερο από το μισό μείγμα σε ταψάκι μεσαίου μεγέθους ,το οποίο έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Από πάνω τοποθετούμε το ζαμπόν και το κασέρι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα,το οποίο απλώνουμε προσεκτικά με μαρίζ.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 -25 λεπτά.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το baking και το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και το αλεύρι.
Αλατίζουμε ελαφρώς και μεταφέρουμε λίγο λιγότερο από το μισό μείγμα σε ταψάκι μεσαίου μεγέθους ,το οποίο έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Από πάνω τοποθετούμε το ζαμπόν και το κασέρι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα,το οποίο απλώνουμε προσεκτικά με μαρίζ.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 -25 λεπτά.