loader image

Αλμυρά Κουλουράκια με Τυρί και Ντομάτα

Κατηγορία: Ζύμες
Αλμυρά Κουλουράκια με Τυρί και Ντομάτα

Αρχική   /    Recipes   /    Αλμυρά Κουλουράκια με Τυρί και Ντομάτα

Αυτά τα αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα είναι το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας! Εύκολα στην παρασκευή, αρωματικά και πεντανόστιμα, θα τα λατρέψουν όλοι.
AuthorΓιώργος Μιχάλης ΧριστιανόςCategory

Αυτά τα αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα είναι το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας! Εύκολα στην παρασκευή, αρωματικά και πεντανόστιμα, θα τα λατρέψουν όλοι.

Αλμυρά Κουλουράκια με Τυρί και Ντομάτα
Yields1 Serving
Υλικά:
 200 γρ. αλεύρι Μύλοι Κομοτηνής κίτρινο
 1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
 2 ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη
 200 ml ελαιόλαδο
 200 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο πολύ ψιλό
 Βασιλικό τριμμένο (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
 Ρίγανη τριμμένη (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
 Ελάχιστο αλάτι
 Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
 1 πιπεριά πράσινη τριμμένη
 1 μέτριο καρότο τριμμένο
Εκτέλεση:
1

Σε μία λεκάνη προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί και το μπεικιν παουντερ εκτός από το αλεύρι.

2

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σαν βροχή το αλεύρι εναλλάξ (κίτρινο και για όλες τις χρήσεις) μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι! (Σημείωση η ποσότητα στο αλεύρι μπορεί να αλλάξει λίγο και αυτό εξαρτάται από τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά.)

3

Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα ώστε να μπορούμε να πλάθουμε πιο εύκολα!

4

Τέλος πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε, απλώνουμε τα κουλουράκια σε ταψι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσάφι χρώμα.

5

Καλή σας επιτυχία!

Ingredients

Υλικά:
 200 γρ. αλεύρι Μύλοι Κομοτηνής κίτρινο
 1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
 2 ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη
 200 ml ελαιόλαδο
 200 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο πολύ ψιλό
 Βασιλικό τριμμένο (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
 Ρίγανη τριμμένη (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
 Ελάχιστο αλάτι
 Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
 1 πιπεριά πράσινη τριμμένη
 1 μέτριο καρότο τριμμένο

Directions

Εκτέλεση:
1

Σε μία λεκάνη προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί και το μπεικιν παουντερ εκτός από το αλεύρι.

2

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σαν βροχή το αλεύρι εναλλάξ (κίτρινο και για όλες τις χρήσεις) μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι! (Σημείωση η ποσότητα στο αλεύρι μπορεί να αλλάξει λίγο και αυτό εξαρτάται από τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά.)

3

Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα ώστε να μπορούμε να πλάθουμε πιο εύκολα!

4

Τέλος πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε, απλώνουμε τα κουλουράκια σε ταψι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσάφι χρώμα.

5

Καλή σας επιτυχία!

Αλμυρά Κουλουράκια με Τυρί και Ντομάτα

Σχετικές Συνταγές:

Κουλουράκια της ΛαμπρήςBy Χριστίνα ΤσετινέΤα κουλουράκια της Λαμπρής από Μύλους Κομοτηνής, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την Χριστίνα Τσετινέ!🐣 Η τραγανή υφή, το πλούσιο άρωμα βουτύρου και τo ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού συνθέτουν ένα κουλούρι που λιώνει στο στόμα. 🐰🌷
Αφράτα μίνι τσουρεκάκιαBy Χριστίνα ΤσετινέΘέλεις αφράτα, μυρωδάτα, μίνι τσουρεκάκια; Φτιάξε τα δικά σου με αυτή την εύκολη συνταγή από την Χριστίνα Τσετινέ!
Μπισκότα Αγίου ΒαλεντίνουBy Χριστίνα Τσετινέ❤️🍪Η αγάπη είναι γλυκιά, όπως και αυτά τα νόστιμα μπισκότα με καρδιές που έφτιαξε η Χριστίνα Τσετινέ για τον Άγιο Βαλεντίνο. Δείτε τη συνταγή!