Αυτά τα αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα είναι το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας! Εύκολα στην παρασκευή, αρωματικά και πεντανόστιμα, θα τα λατρέψουν όλοι.
Σε μία λεκάνη προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί και το μπεικιν παουντερ εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σαν βροχή το αλεύρι εναλλάξ (κίτρινο και για όλες τις χρήσεις) μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι! (Σημείωση η ποσότητα στο αλεύρι μπορεί να αλλάξει λίγο και αυτό εξαρτάται από τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά.)
Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα ώστε να μπορούμε να πλάθουμε πιο εύκολα!
Τέλος πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε, απλώνουμε τα κουλουράκια σε ταψι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσάφι χρώμα.
Καλή σας επιτυχία!
Ingredients
Directions
Σε μία λεκάνη προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί και το μπεικιν παουντερ εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σαν βροχή το αλεύρι εναλλάξ (κίτρινο και για όλες τις χρήσεις) μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι! (Σημείωση η ποσότητα στο αλεύρι μπορεί να αλλάξει λίγο και αυτό εξαρτάται από τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά.)
Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα ώστε να μπορούμε να πλάθουμε πιο εύκολα!
Τέλος πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε, απλώνουμε τα κουλουράκια σε ταψι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσάφι χρώμα.
Καλή σας επιτυχία!