Μία καρυδόπιτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και αφού ενσωματωθούν, τα μυρωδικά μας.
Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας με μαρίζ και σταδιακά και το αλεύρι .
Αφού αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια και τα ενσωματώνουμε στη ζύμη.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μεσαίου μεγέθους φόρμα ή ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο γύρω στα 40 λεπτά (βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή το κέικ είναι έτοιμο).
Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε την επιφάνειά του με άχνη.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και αφού ενσωματωθούν, τα μυρωδικά μας.
Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας με μαρίζ και σταδιακά και το αλεύρι .
Αφού αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια και τα ενσωματώνουμε στη ζύμη.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μεσαίου μεγέθους φόρμα ή ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο γύρω στα 40 λεπτά (βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή το κέικ είναι έτοιμο).
Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε την επιφάνειά του με άχνη.
