Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα εποχής! Ό,τι πιο υπέροχο γι αυτή την εποχή!

Αφού πλύνουμε και κόψουμε τα φρούτα, αλείφουμε με το βούτυρο την φόρμα η το ταψί και ρίχνουμε την καστανή ζάχαρη σαν βροχή!
Στην συνέχεια στρώνουμε τα φρούτα εναλλάξ και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να φτιάξουμε το μείγμα που θα ρίξουμε από πάνω.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε αυγά και ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και μετά προσθέτουμε το βούτυρο αφήνουμε δύο λεπτά στην δυνατή ταχύτητα και μετά χαμηλώνουμε σε μέτρια και ρίχνουμε γάλα, βανιλιες και το νερό.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφήνουμε δύο λεπτά σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ και έτοιμο!
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φρούτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 175 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά η μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα.
Αφήνουμε να κρυώσει και γυρνάμε ανάποδα σε πιατέλα και σερβίρουμε!
Συμβουλή:
- Μόλις κρυώσει βάλτε το γλυκάκι ψυγείο για 2-3 ώρες θα γίνει υπέροχο!
- Μην παραλείψετε την καστανή ζάχαρη, κάνει την διαφορά στο καραμελωμα των φρούτων.
Ingredients
Directions
Αφού πλύνουμε και κόψουμε τα φρούτα, αλείφουμε με το βούτυρο την φόρμα η το ταψί και ρίχνουμε την καστανή ζάχαρη σαν βροχή!
Στην συνέχεια στρώνουμε τα φρούτα εναλλάξ και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να φτιάξουμε το μείγμα που θα ρίξουμε από πάνω.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε αυγά και ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και μετά προσθέτουμε το βούτυρο αφήνουμε δύο λεπτά στην δυνατή ταχύτητα και μετά χαμηλώνουμε σε μέτρια και ρίχνουμε γάλα, βανιλιες και το νερό.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφήνουμε δύο λεπτά σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ και έτοιμο!
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φρούτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 175 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά η μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα.
Αφήνουμε να κρυώσει και γυρνάμε ανάποδα σε πιατέλα και σερβίρουμε!
