loader image

Print Options:

Πτι Φουρ Βανίλιας

Yields1 Serving

Αφράτα και πανευκολα!
Πάρτε ένα κορνε ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε ότι σχέδια σάς αρέσουν!
Ότι εποχή και να είναι συνδιάζονται άψογα με τον καφέ η το τσάι!

Υλικά:
 250 γρ. βούτυρο
 300 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. Κομοτηνής
 2 κρόκους αυγών
 120 γρ. ζάχαρη άχνη
 50 γρ. κορν φλάουρ
 2 βανίλιες
 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
1

Χτυπάμε πολυ καλα τη μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα και να ασπρίσει.

2

Προσθέτουμε τους κρόκους συνεχίζουμε το χτύπημα.

3

Στην συνέχεια ρίχνουμε αλεύρι κοσκινισμένο ,κορν φλάουρ,τις βανιλιες και το αλάτι.

4

Στρώνουμε σε ταψιά λαδόκολλα και με ενα κορνε βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί αφήνοντας λίγο κενο μεταξυ τους.

5

Ψηνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο 12-13 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο ή αλλιώς μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα.

6

Τα αφήνουμε να κρυώσουν και καλή απόλαυση!