
Μία καρυδόπιτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και αφού ενσωματωθούν, τα μυρωδικά μας.
Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας με μαρίζ και σταδιακά και το αλεύρι .
Αφού αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια και τα ενσωματώνουμε στη ζύμη.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μεσαίου μεγέθους φόρμα ή ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο γύρω στα 40 λεπτά (βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή το κέικ είναι έτοιμο).
Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε την επιφάνειά του με άχνη.